Warzywa rzepowate


Warzywa należące do rodzaju rzepowatych mają wiele wartościowych dla naszego organizmu właściwości. Rzepa oraz rzodkiew są często wykorzystywane w trakcie kuracji odchudzających. Skutecznie wspomagają również walkę z niedoskonałościami skóry i wzmacniają włosy.


Popularna i lubiana rzodkiewka wspiera oczyszczania ciała z toksyn oraz znacząco przyspiesza metabolizm. Jednak niewiele osób wie, że może służyć również jako naturalny antybiotyk z racji swoich właściwości przeciwzapalnych oraz antybakteryjnych.

 

warzywa rzepowate


 

Rzodkiew arbuzowa

Rzodkiew arbuzowa

Rzodkiew biała

Rzodkiew biała

Rzodkiewka

Rzodkiewka

Rzepa czarna

Rzepa czarna

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.