Kiełki


Kiełki to prawdziwa skarbnica witamin z grupy A, C, B oraz E. Jednak ich dobroczynny wpływ na nasz organizm na tym się nie kończy. Kiełki słonecznika, brokuła czy rzodkiewki także poprawiają trawienie, obniżają poziom złego cholesterolu i chronią organizm przed działaniem bakterii.


Ponadto warto regularnie jeść kiełki czy mikroliście również z racji tego, że dodają nam energii, której współcześnie często nam brakuje przez wszechobecny stres. Nasza oferta obejmuje zarówno popularne rodzaje kiełków jak kiełki brokuła, czy też te spotykane nieco rzadziej jak np. kiełki buraka.

kiełki


 

Lucerny

Lucerny

Rzodkiewki

Rzodkiewki

Słonecznika

Słonecznika

Fasoli mung

Fasoli mung

Kiełki buraka

Buraka

Kiełki pora

Pora

Kiełki mieszane

Mieszane

Kiełki brokuła

Brokuła

Kiełki groszku

Groszku