Mikro liście - zdrowy dodatek do dań


Mikro liście stanowią oryginalną alternatywę dla wykorzystania różnych rodzajów sałat w zupach, daniach z ryżu i makaronu. Nie każdy wie, że takie mikro liście są znacznie bogatsze w cenne składniki odżywcze niż liście w pełni rozwinięte.


W kuchni można z powodzeniem wykorzystywać zarówno liście popularnych roślin jadalnych takich jak lubiana przez wszystkich rzodkiewka, groszek czy kukurydza. Nie można zapominać także o innych mniej spotykanych, lecz nie mniej wartościowych liściach np. amarantusa, pak choi czy mizuny. A to zaledwie ułamek z tego, co Golden Fruits proponuje swoim klientom.

Mikro liście


 

Amarantus

Amarantus

Mizuna

Mizuna

Groszek

Groszek

Pak choi

Pak choi

Rzodkiewka

Rzodkiewka

Jarmuż

Jarmuż

Burak

Burak

Rukiew wodna

Rukiew wodna

Pędy kukurydzy

Pędy kukurydzy

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.